Hemlängtan

Ibland så smyger sig hemlängtan på och då blir det extra jobbigt att fokusera på jobbet.

Jag trivs här och vill såklart att vårat företag ska växa mer, men ibland känner jag att det skulle vara så skönt att bara släppa allt och åka hem till mamma och pappa.

Jag har alltid varit väldigt nära min familj och vi har gått igenom många jobbiga saker i och med att jag var väldigt stökig förut. Självklart kan jag ringa mina föräldrar eller syskon när som helst, men det är inte samma sak som att ha dom framför sig och umgås. Nu har jag bott i Spanien i 4 år (och jag kommer nog bo här många år till) så det finns en stor saknad efter familj och vänner som är kvar i Sverige.

Ibland känner jag mig så ensam här.. Jag har ju Frank och vänner här, men jag behöver få en dos av dem som har varit med mig länge, dem som har sett min utveckling och sett hur jag har kämpat för att komma dit jag är idag.

Människan är ett flockdjur som behöver varandras stöd

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>